Yoga With The Dolphins in The Mirage Hotel Las Vegas

Yoga With The Dolphins in The Mirage Hotel Las Vegas / Nevada

Ik haal diep adem en zoek wat balans. Het enige dat ik kan zien is een dolfijn in een raam. De dolfijn geeft me een lange, diepe blik. Ik kijk terug terwijl ik voel dat de spieren aan mijn benen proberen te gillen. Het is alsof de dolfijn iets tegen me wil zeggen. Ik wacht op een reactie en een tweede dolfijn verschijnt. Ik vraag mezelf af of ze in feite met elkaar over mij communiceren.

"Dat ziet er pijnlijk uit"

"Ja, wat probeert hij te doen?"

"Doen mensen zwemmen?"

De dolfijnen zijn gefascineerd door mijn poging tot een neerwaartse hond. Ik heb het grootste geluk dat ik zo dicht bij deze ongelooflijke wezens ben. Een deel van mij wil stoppen met mijn poging tot een zinvolle yogabeoefening en gewoon voor het raam staan ​​voor de hele sessie. Ik duw de 60 minuten door en ik voel me verjongd. Ik zit op de vloer van de yogastudio en de gigantische ramen laten me praktisch toe om de volgende dolfijn te knuffelen die naar het raam komt. Als ik zo elke dag zou kunnen oefenen, zou ik dat doen.

Een deel van de 100 Days of Fun deze zomer in Las Vegas

Yoga met de dolfijnen in het Mirage Las Vegas
The Spa at the Mirage
Vrijdag zondag
60 minuten voor $ 50

Bekijk enkele foto's van de Secret Garden en Dolphin Habitat

Heb je meer opties nodig voor een goede workout in Las Vegas?

Waar moet je heen in Las Vegas?
De beste restaurants in Las Vegas
De beste shows in Las Vegas
De beste dingen om te doen in Las Vegas?
De beste nachtclubs in Las Vegas?